Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Masterclass ‘Werken aan een Vitale Werkcultuur’

12 februari 2020 @ 09:30 - 13:00

€185

Masterclass ‘Werken aan een Vitale Werkcultuur’

Stel dat het je lukt om een goede lifestyle te onderhouden. Je eet gezond, sport genoeg, slaapt voldoende, mediteert en ontspant op gezette tijden. Helemaal bruisend van energie verschijn je op je werk.

Daar word je geconfronteerd met een micro-managende leidinggevende, klachten van een klant, tegenvallende resultaten, hoge werkdruk, bureaucratie waar je moedeloos van wordt, informatie die niet wordt gedeeld en scheldende collega’s. Weg energie, Hello Stress!

Wat een gezonde lifestyle is voor onszelf, is een gezonde werkcultuur voor organisaties. We weten dat een vitale werkcultuur goed is voor het werkplezier en de gezondheid van mensen en de productiviteit en aantrekkelijkheid van organisaties.

Maar, werken aan een vitale werkcultuur vraagt zoveel meer dan het aanbieden van een gezonde lunch, een mindfulness cursus of een abonnement op de sportschool. Het gaat om de onderliggende cultuur, om het gedrag in organisaties dat wel of niet bijdraagt aan een vitale omgeving. Dit vraagt een actieve inzet van leidinggevenden en medewerkers, als individu, als team en als organisatie. Iedereen is verantwoordelijk voor een gezonde werkcultuur. Maar, de rol van de leidinggevende is doorslaggevend.

Leuk gezegd, maar hoe krijg je dat voor elkaar?

Inhoud Masterclass

Tijdens de Masterclass Werken aan een Vitale Werkcultuur maak je kennis met onze 60 DAYS WORKOUT inclusief ENERGY CHECK en laten we je zien hoe jou en je organisatie kunnen meenemen in een transformatie naar een vitale werkcultuur.

Je krijgt terugkoppeling op je persoonlijke ENERGY CHECK en inzicht in je score op een aantal dimensies (o.a. energiebronnen, lifestyle, psychologisch kapitaal en engagement), wat dat betekent voor je eigen situatie en hoe je die positief kunt beïnvloeden.

Je leert over onderliggende psychologische mechanismen van gedrag en hoe je deze kunt gebruiken om dit gedrag positief te beïnvloeden.

We werken gezamenlijk aan een praktijk case waarin je actief aan de slag gaat om een vitale werkcultuur positief te beïnvloeden.

60 DAYS WORKOUT en ENERGY CHECK

Er is aangetoond dat we gemiddeld 60 dagen nodig hebben om een nieuwe gewoonte of routine aan te leren. Net als in de sportschool kun je na 60 dagen, als je goed je best doet, een mooi resultaat bereiken. Dat resultaat zal je moeten onderhouden.

Tijdens de 60 DAYS WORKOUT werk je gezamenlijk, stap voor stap aan een positieve en vitale werkcultuur. Na 60 dagen zijn jullie als persoon, als team en als organisatie in staat om het positieve resultaat zelfstandig te onderhouden.

De ENERGY CHECK maakt gebruik van het evidence-based JD-R model (Job Demands-Resources) en toont aan hoe, door te werken aan de vitaliteit van de persoon, het team en de organisatie, een vitale werkcultuur kan worden bereikt. Hierin worden zowel de sociale, fysieke, mentale/emotionele als organisatorische aspecten meegenomen.

Voor wie bestemd?

Deze Masterclass is bedoeld voor leidinggevenden, directieleden en HR-professionals die hun organisatie willen meenemen naar een gezonde en vitale werkcultuur.

Tijd

Aanvangstijd 9.30-13.00 (incl. heerlijke en gezonde lunch)

Inloop vanaf 9.00

Locatie

Hartelijk Hoofddorp, Hoofdweg 661, Hoofddorp

Goed bereikbaar met ov en gratis parkeren mogelijk.

Prijs

€185,- per persoon ex btw *

Speciale Aanbieding

Als deelnemer kun je gebruik maken van een leuke korting als je een Masterclass incl. Energycheck met je team wilt gebruiken. Vraag ons naar de mogelijkheden.

* De algemene voorwaarden zijn van toepassing

JA, IK MELD ME GRAAG AAN

Gegevens

Datum:
12 februari 2020
Tijd:
09:30 - 13:00
Kosten:
€185
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

On-Lime

Locatie

Hartelijk Hoofddorp
Hoofdweg 661
Amsterdam, Noord-Holland 2131 BB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
06-83430349
Website:
https://www.hartelijkhoofddorp.nl